Magamról

Kelemen Kata esküvőszervező vagyok. A rendezvények világába születtem bele édesapámnak köszönhetően, így már kiskamasz koromban belátást nyerhettem a szervezésbe hol, mint jegyszedő, aztán felügyelő, segéd,de mint fellépő is bizonyos esetekben. Középiskolásként már tudtam, hogy én is ilyen területen szeretnék majd tevékenykedni – már akkor az esküvők miliője vonzott -, ezért is választottam az idegenforgalmi és szálloda szakot a Pannon Egyetemen. Megtartva szenvedélyemet a tánc iránt a főiskola alatt megszerzett sportedzői képesítéssel létrehoztam mai napig működő tánciskolámat, ahol a szervezői képességemet és kreativitásomat is megcsillanthattam a táborok, bemutatók, stb. megszervezése során.

Szerencsére az élet úgy hozta, hogy Budapestre költözésemkor lehetőségem adódott rendezvényszervezőként dolgozni, és még jobban belátást nyerni a sikeres rendezvények lebonyolításába.

Így már kellő gyakorlati tapasztalattal rendelkezve végeztem el az esküvőszervező tanfolyamot, mivel teljes biztonsággal tudtam, hogy a táncoktatás mellett ez a másik hivatásom.

Hozzáértésemmel és sokoldalúságommal biztonságban érezhetitek magatokat a Nagy Napon, hogy Ti ott már csak magatokra, a családra, rokonokra, barátokra figyelhessetek.

A Fancy Wedding For You értetek, nektek dolgozik, hogy az általatok elképzeltekből a leginkább kedvetekre valót hozhassa ki a jeles napon.

  • Fancy Wedding For You értetek, nektek dolgozik.

Share it: